Što znači san o prijateljima?

Snovi o prijateljima – što znači san o prijateljima?

U perzijskoj tradiciji, san o prijateljima najavljuje duhovne probleme, žalost i tugu. Zapadnjaci vjeruju da, ukoliko sanjate prijatelja, možda ćete se sukobiti sa njim u budućnosti.

San je pozitivan, ako ste u njemu dočekivali prijatelja u svoju kuću i ukazuje na dobre odnose sa svima. Prijatelji u snu mogu biti simboli vaše prošlosti.

Ako sanjate svoje prijatelje, to ukazuje na činjenicu da se trebate bolje odnositi prema ljudima oko sebe. Ako poznajete identitet prijatelja u snu, onda je potrebno da se posvetite odnosu sa tom osobom, kako biste pronašli način da ga poboljšate. Ako ste u snu bili dijete koje se igra sa starim prijateljima, to govori da ste počeli preispitivati svoj identitet.

Očekuju vas pozitivne promjene ako:

  • Pozvali ste prijatelja da dođe kod vas.

  • Sanjali ste o prijatnom iskustvu sa prijateljem.

  • Bilo vam je zabavno sa prijateljem u snu.

San o prijateljima generalno ukazuju na posjetu. Kada imate prijatelje, onda imate i obećavajuću budućnost. Ako u snu putujete sa prijateljem, to ukazuje na razdvajanje. Grljenje prijatelja označava neke dobre vijesti. Zabavljanje sa prijateljem u snu je znak dobitka. Laganje prijatelju je predznak mržnje prema nekome. Prepoznavanje prijatelja u snu je simbol greške koju što prije trebate popraviti. Ako ste bili ponosni na prijatelja, to je simbol razorene nade. Ako ste u snu posjetili prijatelja, to znači da vam je potrebno strpljenje, ako želite unapređenje na poslu.

Ako u snu provodite vrijeme sa svojim prijateljima, to znači da ćete finansijski napredovati i bićete zdravi. Međutim, san o prijateljima može biti i loš znak. Može se odnositi na nešto što vas uznemirava ili žalosti. Bolestan prijatelj znači da ćete izbjeći opasnost. Svađa sa prijateljima u snu označava dobre vijesti od prijatelja u stvarnosti.

Ako imate san o prijatelju koji živi daleko, to je znak da je bolestan ili u nevolji. Ako je prijatelj miran i zadovoljan, san vam govori da od te osobe očekujete vijesti u skorije vrijeme. Snovi o prijateljici sugerišu na vaše recipročne prijateljske, ali i ljubavne osjećaje. Stari prijatelj kojeg niste dugo vidjeli je znak da ćete se uskoro sresti sa prijateljima iz prošlosti, ali ne nužno sa onim kojeg ste sanjali. Ako su vam prijatelji sretni u snu, očekuju vas dobre vijesti i možete se uskoro upoznati sa osobom koju ćete zavoljeti.

Uznemiren prijatelj u snu je glasnik bolesti i patnje. Prijatelj koji izgleda kao životinja znači da ćete se zbog nekih neprijatelja udaljiti od bliskih ljudi. Prijatelj koji nosi crvenu odjeću označava brigu i nervozu zbog porodice. Uvećan prijatelj govori da ćete morati mnogo toga riješiti, ako želite dokazati da ste u pravu. Umanjen prijatelj znači da ćete zanemariti svoje prijatelje i porodicu jer ćete biti očarani svojim uspjehom.

Ako ste sanjali da odlazite od prijatelja, to znači da će neke svađe voditi do sumnjivih zadovoljstava. Rukovanje sa prijateljem znači da ćete se razići sa nekim ili izgubiti tog prijatelja.

Izvor: http://dreamsnovi.com/blog/snovi-o-prijateljima/

Ako vam se svidio naš članak “Što znači san o prijateljima”, podijelite ga s vašim prijateljima 🙂