Dnevni Horoskop za SUBOTU

Dnevni Horoskop za SUBOTU 13.08.2022.

U nastavku možete pročitati precizan dnevni horoskop za subotu, 13.08.2022. – današnji horoskop za sve znakove horoskopa – za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Djevicu, Vagu, Škorpiju, Strijelca, Jarca, Vodenjaka i Ribe!

Pročitajte što su danas zvijezde pripremile za vas. Odaberite svoj znak i saznajte što vas čeka:

dnevni horoskop za subotu

OVAN (21. ožujka – 19. travnja)

Dobar dan je za ljude koji rade u sektoru politike jer im se može dodijeliti nova dužnost. Doći će do kašnjenja u dovršetku poslova, stoga nastojte raditi predanije i ažurnije. Danas bi vas mogle mučiti brige oko nekih pitanja vezanih za budućnost. Povoljan je dan za stjecanje novih prijateljstava. Na romantičnom planu horoskop za subotu vam najavljuje strastven dan.

BIK (20. travnja – 20. svibnja)

Uspostavite kontrolu nad svojim troškovima i održavajte balans između prihoda i rashoda. Ako vam to pođe za rukom, velika je vjerojatnost za poboljšanje financijske situacije. U ljubavi nemojte imati velika očekivanja. Čini se da će se stvari na ljubavnom planu odvijati korak po korak.

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja)

Dan je nepovoljan, kako za planiranje novih poslova, tako i njihovo započinjanje. Danas poslove ostavite po strani i uživajte u obiteljskom okruženju. Netko od mlađih ukućana će vas usrećiti svojim uspjehom. Odličan je period za produbljivanje emotivnih odnosa.

RAK (21. lipnja – 22. srpnja)

Danas dobro promislite na koji način ćete potrošiti pristigli novac. Možda bi bilo mudro razmisliti o nekoj vrsti ulaganja. Dan je pogodan za stjecanje novih prijateljstava ili produbljivanje starih. Zvijezde su vam naklonjene i na ljubavnom planu. Međutim, oni koji su u vezi, danas bi se trebali suzdržati od negativnih komentara, jer bi u suprotnom moglo doći do problema. Samci danas imaju priliku za upoznavanje srodne duše.

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza)

Danas bi mogli započeti pregovore o nekom poslu koja bi u vaš život mogao donijeti pozitivne promjene. Na emotivnom planu obuzdajte svoj bijes, inače će to utjecati na vaše zdravstveno stanje. Bavite se jogom ili nekom drugom opuštajućom aktivnosti, kako biste smirili um i poboljšali zdravlje. Ljubavni odnosi su stabilni.

DJEVICA (23. kolovoz-22. Rujna)

Zvijezde su vam naklonjene za bilo koju vrstu poslovanja. Moguće je povećanje prihoda ili neki drugi oblik financijske dobiti. Možda se radi o nekim starim ulaganjima koja do sada nisu donosila dobit. Planirate li kupiti ili prodati neku nekretninu, provjerite pravne aspekte toga. Posvetite više vremena partneru i općenito emotivnim odnosima

VAGA (23. rujna – 22. listopada)

S ekonomske strane, dan je više nego povoljan. Općenito, bit će napretka na polju egzistencije. Vjerojatni su novčani dobici. Ulaganje u nekretnine danas, moglo bi vam donijeti korist u bliskoj budućnosti. Međutim, za ulaganje koristite isključivo osobna raspoloživa sredstva. Ni u kom slučaju ne posuđujte novac. U odnosu s partnerom budite blaži i strpljiviji.

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog)

Danas i općenito prošlih dana posao vam cvijeta. Bit ćete vrlo zadovoljni poslovnim rezultatima pa ćete danas poželjeti provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Za one koji nisu u vezi, otvorene su mogućnosti za upoznavanje srodne duše. Oni koji su dulje u vezi, mogli bi intenzivnije početi razmišljati o braku. Pripazite na zdravlje, osobito na probavni sustav.

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca)

Na poslovnom planu situacija stagnira. No, ne očajavajte, prilike za poboljšanje su na vidiku. Moglo bi doći do nesuglasica sa starijim članovima obitelji, ali pokušajte ostati smireni. Danas ćete morati donijeti neke teške odluke u vezi s budućnošću djeteta. U emotivnim odnosima budite iskreni. Ne govorite laži jer vas to može dovesti u nevolju.

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja)

Dan je odličan za posao, ali i za upoznavanje novih ljudi i za stvaranje novih prijateljstva. Iako vam u poslu vrlo dobro ide, ipak pripazite jer vam danas novac može lako iskliznuti kroz prste. Ljubavni odnosi će se poboljšati. Oni koji su u braku mogu dobiti dobre vijesti ili darove od partnera. Samci mogu očekivati pojavu dobre priliku za vezu. Zdravlje je stabilno.

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače)

Danas je dobar dan s ekonomske točke gledišta. Otvorit će vam se novi putevi zarade. Ipak, budite oprezni u bilo kojoj vrsti ulaganja postojećih materijalnih dobara. Također, danas izbjegavajte posuđivanje novca. Dan će biti povoljan za produbljivanje emotivne veze s partnerom.

RIBE (19. veljače – 20. ožujka)

Drage Ribe, čuvajte svoj posao. Trudite se još više ili barem održavajte dosadašnji poslovni ritam. Izbjegavajte izlaske i posvetite više pažnje emotivnim i fizičkim odnosima s partnerom. Čini se kao da ste partnera počeli uzimati zdravo za gotovo i da ste zapustili njegove emocije. Pijte više vode kako biste ostali hidratizirani i zdravi.

Ovo je bio dnevni horoskop za subotu 13.08.2022. Za vas pripremamo sutrašnji dnevni horoskop!