Dnevni Horoskop

U nastavku možete pročitati dnevni horoskop, današnji horoskop za sve znakove horoskopa.

Dnevni horoskop

DNEVNI HOROSKOP ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE- za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Djevicu, Vagu, Škorpiju, Strijelca, Jarca, Vodenjaka i Ribe!

Saznajte odmah što su zvijezde pripremile za vas.
Odaberite vaš horoskopski znak i pročitajte što vas čeka.

                                               

Želite li znati što su planete za vas pripremile u budućnosti?
Pročitajte naš tjedni mjesečni i godišnji horoskop.

Tjedni horoskop za sve znakove

Mjesečni horoskop za sve znakove

Godišnji horoskop za sve znakove

Želite znati što će se događati u vašem životu, ljubavi i poslu sutra, sljedeći tjedan, sljedeći mjesec ili kroz čitavu godinu?

Naš horoskop je tu za vas!

Što je to horoskop?

Ah taj horoskop! Jedni ga vole, drugi ga mrze!

Od samih početaka civilizacije ljudi su vodili bezbroj rasprava o tome ima li astrologiju dublju svrhu, ili je to samo hrpa naklapanja. Ipak nastojanje da se otkriju razlozi određenih životnih događaja te da se predvidi budućnost dovelo je do sve veće popularnosti horoskopa.

Predviđanje budućnosti i uvid u ono što nas čeka je na neki način priprema nas samih na ono što nas očekuje. Stoga je razumljivo što je horoskop od davnina pa do danas toliko popularni i omiljeni među ljudima.

Kako se određuje horoskop?

Dnevni horoskop, baš kao i tjedni mjesečni ili godišnji horoskop otkriva jedna vrsta grafikona koji se upotrebljava u astrologiji. Na tom grafikonu su ocrtani položaji Sunca, Mjeseca, planeta i zvijezda, u određenom trenutku.

Tako se određuje i dnevni horoskop za svaki pojedini horoskopski znak, a sve to prema trenutnom položaju planeta. Dakle, procjenom planeta i zvijezda i njihovog smještaja, kako u vrijeme rođenja, tako i danas može se dobiti uvid u događaje koji su bili ili tek slijede.
Tri najvažnija elementa horoskopa su znakovi, planeti i kuće. Kada bi pratili Sunčevu prividnu stazu na nebu od zemlje, primijetili biste da ona čini krug u godini koja se zove ekliptika, koja je u stvari i ravnina Zemljinog orbitalnog kretanja oko Sunca. Ovaj krug se zove Zodiac. Ovaj zodijak od 360 stupnjeva podijeljen je na 12 jednakih dijelova od 30 stupnjeva.
Polazna točka zodijaka je proljetni Vječni ekvinocij (sjecište Sunčeve ekliptike s Zemljinim ekvatorom). Odavde počinje Ovan, a iza njega slijede ostali znakovi u smjeru suprotnom od kazaljke na satu. Gdje se Sunce nalazi u vrijeme rođenja naziva se Sunčev znak osobe, a znak na kojem se nalazi Mjesec naziva se Mjesečev znak. Znak u usponu ili uzlazni znak je znak ili njegov stupanj koji se uzdizao na istočnom horizontu u trenutku kada ste prvi put udahnuli.

Čitate li rado horoskop?

Zanima li vas kako se koji horoskopski znak odnosi prema astrologiji i kako pristupa astrološkim predviđanjima?

Hajdemo saznati!

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Vi ste definitivno intrigirani astrologijom, ali ne obraćajte pažnju na to prečesto. Uvijek ste u pokretu, radite široku paletu stvari, tako da nemate dovoljno vremena da uđete u analizu raznih znakova zodijaka. Znate za karakteristike vašeg znaka i svjesni ste samo toga da ste apsolutno utjelovljenje Ovna.

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Astrologija ima svoje mjesto u svijetu, ali vi niste toliko okupirani time. Uživate u mističnom aspektu, ali vaša praktična strana također vas podsjeća da je horoskop samo zabava – ništa više od toga. Ipak, takav stav vas ne sprječava da pročitate dnevni horoskop, čak i ako ne vjerujete da je on istina.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Astrologija je tema o kojoj naprosto obožavate razgovarati. Jednostavno ne možete odoljeti a da svakoga ne pitate koji je horoskopski znak i da potom utvrđujete da li s tom osobom možete biti prijatelj, ljubavnik itd. Vas se često može zateći kako čitate horoskop o svom znaku kao i o svima ostalima. Vi jednostavno morate nahraniti svoju znatiželju kada je astrologija u pitanju.

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Vi ste pomalo čudni kada se radi o pitanju astrologije i astroloških predviđanja. Nerijetko kudite druge koji se oslanjaju na astrologiju, koji ne mogu zamisliti dan, a da ne pročitaju svoj dnevni horoskop ili da analiziraju astrološki karakter potencijalnog partnera. No, potajno i vi zavirujete u astrološka predviđanja, iako to ne želite priznati 🙂

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Volite govoriti o astrologiji, ali uglavnom samo kada je riječ o svom znaku. Ne brinete za ostale članove zodijaka, jer sve što vas zanima je vaš znak i predviđanja o njemu. Vi naprosto volite čitati sve što je vezano za horoskopski znak Lava. I da, poprilično ste sigurni da su sve analize i predviđanja koja nudi horoskop za Lava točni.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Za Djevice se govori da niti najmanje ne vjeruju u astrologiju. Vi iskreno smatrate da je to apsolutno glupo i da svatko tko “nasjeda” na astrološke prognoze nije ozbiljna osoba. Vi vjerujete da ne postoji način da položaj zvijezda i planeta ima bilo kakve veze s određivanjem osobnosti. Zbog toga se često izrugujete s onima koji se punim žarom oslanjaju na prognoze i savjete horoskopa.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Budući da ste karakterno uravnoteženi i diplomatski, posvećujete vrlo malo vremena detaljnom upoznavanju s astrologijom. Vi ne govorite o astrologiji često, ali kada drugi započnu razgovor na tu temu, svakako se rado uključujete. Ukratko, vi mislite da je horoskop vrlo zabavan, ali ne shvaćate ga suviše ozbiljno kao mnogi drugi.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Niste tip osobe koje će razgovarati o astrologiji. Ali kada netko drugi otvori tu temu, vi jednostavno nećete prestati govoriti o tome. Vi ste tajanstveni, i to nije loše – ali ako ste nečime impresionirani, zašto o tome ne biste ponekad prvi započeli razgovor.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Kao najsveobuhvatniji znak u zodijaku, vjerojatno ste najviše u astrologiji od svih ostalih. Znate da ovo područje nije samo mistično, već i super-znanstveno. Zaista puno znate o astrologiji i o svim znakovima zodijaka. Često ispitujete ljude o njihovom znaku i s oduševljenjem im prepričavate zanimljive astrološke činjenice o tome zašto su takvi kakvi jesu. Možete razgovarati o astrologiji s gotovo svakim i do kraja razgovora vašeg sugovornika pretvoriti u ludog zaljubljenika astrologije.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Vi zauzimate stav da u životu ima mnogo važnijih pitanja od astrologije. Iako često zavirite u dnevni horoskop, niste slijepi zaljubljenik i ovisnik o astrološkim tumačenjima. Ne smeta vam što su drugi ovisni o predviđajima horoskopa, ali vi to zaista niste.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Čini se kao da pokazujete da vam nije stalo do astrologije, ali priznajte, ipak vam je stalo. Nerijetko zavirujete u astrološke analize i razmišljate o njima. Vi nećete propustiti pročitati svoj dnevni horoskop, kao ni biti upućeni što vaša karta rođenja otkriva o vama ili vašem partneru. Ali, ipak, prema svijetu želite ostaviti dojam da vas baš ne interesira ova tematika.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Vi ste veliki ljubitelj astrologije. No, kod vas je smiješno to što znate više o drugim znakovima nego o svom vlastitom. Jasno je zašto je to tako. Riba je tip osobe koja se mnogo više brine za druge, pa se često dogodi da zaboravljate čitati o vlastitom znaku. Ribe drage, uvijek imajte na umu da trebate odvojiti malo vremena i za sebe.

Saznali smo temelje astrologije i rastumačili što je uopće horoskop. Ako ste istinski ljubitelj horoskopa vratite se na početak i pročitajte vaš dnevni horoskop.

×

Like us on Facebook