Kako se očistiti od negativne energije?

KAKO SE PROČISTITI IZVANA I IZNUTRA OD MRAČNE NEGATIVNE ENERGIJE: Ako vam je drugi neprestano prenose, učinite ovo!

Kako se očistiti od negativne energije i zaštititi – možda vam je drugi donesu, ima je posvuda!

Negativna energija je na svakom koraku, od okoline, ljudi, stvari koje nas okružuju… Najgori izbor je nakupljati negativnu energiju u sebi, može izazvati ljutnju, loše emocije, nezadovoljstvo, može negativno utjecati na vaše zdravlje . Zato je važno povremeno provoditi energetsko čišćenje, kako biste se zaštitili i “isprali” val negativnosti:

Evo nekoliko tehnika čišćenja energije koje svatko može isprobati:

  1. Voda – to možete učiniti dok se tuširate ili perete ruke, zamišljajući da voda ispire negativ (negativ možete zamisliti kao nešto crno, kao neku prljavštinu koja se ispire). Poželjno je da se ono negativno manifestira u tvojoj mašti uz minimalan trud, a kad se prestane manifestirati, onda si načisto. Ako ne uspijete, onda samo vizualizirajte, zamislite te negativne misli i situacije, a zatim ih vizualizirajte kako nestaju iz vašeg života zajedno s vodom koja teče.
  2. Zemlja – Stanite bosim nogama na Zemlju, “zamolite” je da isiše negativnost iz vas. Zamislite samo kako Zemlja usisava vašu negativnost, kako loša energija struji iz vas. Pošaljite negativne misli na zemlju, zamislite ih kako odlaze. Drveće možete koristiti i tako da se naslonite na drvo, zagrlite ga i zamolite da vas sve negativnosti napuste.
  3. Vatra – Zapišite na papir negativne misli koje je probudila loša energija. Onda možete baciti taj papir u vatru. Zamislite da dim simbolizira odlazak negativne energije iz vas.
  4. Zrak – Radite vježbe disanja, misleći da se svakim izdahom oslobađate negativne energije. Vizualizirajte kako izbacujete tamnu energiju iz sebe i sa svakim udisajem udahnete moćnu pozitivnu energiju.
    Izvor: Sensa