Dnevni Horoskop za PETAK 05.08.2022.

Dnevni Horoskop za PETAK 05.08.2022.

U nastavku možete pročitati precizan dnevni horoskop za petak, 05.08.2022. – današnji horoskop za sve znakove horoskopa – za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Djevicu, Vagu, Škorpiju, Strijelca, Jarca, Vodenjaka i Ribe!

Pročitajte što su danas zvijezde pripremile za vas. Odaberite svoj znak i saznajte što vas čeka:

dnevni horoskop za petak

OVAN (21. ožujka – 19. travnja)

Danas ćete imati priliku riješiti sporove s braćom i sestrama, što bi moglo ojačati vaš odnos. Čini se da je vaša energija u punoj snazi i to će vam pomoći da lako dovršite neki težak projekt. Danas bi mogli biti u prilici pomoći nekoj potrebitoj osobi, što može povećati vaš ugled u društvu. Možda ćete upoznati neku utjecajnu osobu koja će vam u bliskoj budućnosti biti od pomoći na profesionalnom planu.

BIK (20. travnja – 20. svibnja)

Danas ćete svu svoju pažnju posvetiti obitelji, što će se odraziti zadovoljstvom partnera i srećom mlađih ukućana. Očekujte neke nenadane izvore prihoda, koji će poboljšati vašu financijsku situaciju. Ipak, savjet je da kontrolirate svoje izdatke. Osobito pazite da ne trošite novac na nevažne i bezvrijedne stvari.

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja)

Danas ćete se osjećati energično. Bit ćete puni elana i sve poslove ćete završiti unutar vremenskog okvira. Tijekom današnjeg dana dobro ćete balansirati između poslovnog i obiteljskog života. Danas je odličan dan za osobe koje se bave s uvozom, izvozom i trgovinom.

RAK (21. lipnja – 22. srpnja)

Danas će vas pratiti osjećaj letargije i lijenosti zbog čega ćete biti u zaostatku sa zadacima koje morate izvršiti. Osobama koje su u vezi se savjetuje da danas izbjegavaju bilo kakve važne odluke u pogledu braka. Nezaposlenima predstoji razočarenje u pogledu poslovnog intervjua. Potrošit ćete dragocjeno vrijeme na bezvrijednu priliku.

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza)

Dragi Lavovi, danas prijepodne će vam oslabjeti fokus na ciljeve koje ste si zadali. Vaša očekivanja će biti vrlo visoka, ali zbog smanjenog angažmana nećete u potpunosti ispuniti svoje planove, što će rezultirati nervozom i nemirom. Ipak, do kraja dana moguć je početak pregovora s nekim novim klijentom, što će poboljšati cjelokupno poslovanje u vašoj bliskoj budućnosti. Savjet za danas je pojačan oprez u prometu.

DJEVICA (23. kolovoz-22. Rujna)

Danas ćete vrlo dobro kontrolirati svoje osjećaje i misli, što će rezultirati povećanim samopouzdanjem i unutarnjom snagom. Ako se borite s nekom ovisnošću, danas će ta borba biti olakšana, upravo zbog samopouzdanja i pojačane mentalne snage. Osobe u vezi mogle bi raščistiti neke nejasnoće i ojačati sklad u odnosu. Danas je odličan dan za studente – dolaze vam neke dobre vijesti.

VAGA (23. rujna – 22. listopada)

Danas ćete sve imati pod kontrolom i osjećat ćete se odlično u svakom pogledu. Osobito će do izražaja doći porast idile i harmonije u krugu obitelji. I kreativnost će vam biti na visokoj razini pa bi mogli na neki kreativan način urediti dom ili poslovni prostor. U poslijepodnevnim satima organizirajte ugodno druženje s prijateljima ili obitelji.

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog)

Danas vas očekuje financijski plus jer ćete uspostaviti ravnotežu između zarade i troškova. Moguć je i povratak novca koji ste u prošlosti posudili nekoj osobi. U poslu ćete biti uspješni, a moguće je i promaknuće. Danas nećete imati većih problema sa zdravljem.

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca)

Ovo je odličan dana za planiranje renovacije doma ili za obavljanje nekih popravaka unutar doma. Odnosi s bračnim partnerom će biti skladni i puni razumijevanja, a tome ćete podjednako doprinijeti i vi i partner. Također, povoljan je dan i za rješavanje nekih nesuglasica s rođacima, prijateljima ili poslovnim partnerima. Stižu vam dobre vijesti u pogledu parnica.

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja)

Danas ćete se osjećati energično i poletno. Unatoč tome, posao koji danas morate odraditi nikako vam neće polaziti od ruke, ali ipak ćete ga dovršiti uz pomoć nekog od radnih kolega. Stižu vam povoljne vijesti vezane za neka pravna pitanja.

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače)

Predstoje vam neke poteškoće koje ćete ipak uspješno prevladati zahvaljujući savjetima neke starije osobe iz obitelji. Što god da vas danas poljulja, savjet je da se naoružate sa strpljenjem, jer će se sve u konačnici dobro završiti. Investitorima se savjetuje da izbjegavaju špekulacije i da budu na čisto sa situacijom, prije bilo kakvog ulaganja. Danas bi vas mogla zaokupiti ideja o doškolovanju u obliku večernje škole ili tečaja, za koji vjerujete da će poboljšati vaše vještine i pomoći vam u poslovnom napredovanju.

RIBE (19. veljače – 20. ožujka)

Danas nije pozitivan dan, mogli biste se razočarati. Vaša usredotočenost na posao je oslabljena, što će utjecati i na tijek poslova i na njihovo privođenje kraju. Današnji savjet je da bilo koji oblik ulaganja odgodite na neko vrijeme. Unatoč manjim prolaznim tegobama, cjelokupno zdravstveno stanje će biti zadovoljavajuće.

Ovo je bio dnevni horoskop za petak 05.08.2022. Za vas pripremamo sutrašnji dnevni horoskop!