Sanjati krv

Sanjati krv – Što znači san o krvi

Tumač snova – KRV – Što znači sanjati krv?

Sanjarica krv, Sanovnik krv – krv u snu gotovo u svakom čovjeku potiče strah, nelagodu i zabrinutost.

Svi smo skloni povezivati san o krvi s nečim strašnim i lošim, no to ne mora uvijek biti tako.
Krv u snovima nužno ne mora predstavljati negativnosti.
Čak, štoviše, ovakav san predstavlja život, životnu snagu i energiju, no ipak sve ovisi u kojem se je kontekstu krv pojavila u snu.

Sanjati krv vrlo često se povezuje s osjećajima ljubavi i strasti.

Krv je simbol životne energije pa san o vlastitoj krvi najčešće vas upozorava na potrebu da štedite energiju, odnosno da odvojite bitno od nebitnog u vlastitom životu i da se ne opterećujete s nepotrebnim stvarima.

Pročitajte nastavak teksta u kojemu ćemo pojasniti na koje sve načine tumač snova objašnjava ovaj pojam i što prema njemu znače snovi o krvi.

Sanjati krv

Krv u snu predstavlja život, snagu, bogatstvo, pohvale, priznanja i poštovanje.

Sanjati krv predstavlja život i životnu energiju

Međutim, ovaj san može značiti i krivnju, emotivnu slabost, nedostatak primanja, gubitak posla, novca ili poštovanja, kao i gubitak drage osobe.

Gledati krv znači da imate ili vam tek predstoji težak sukob s određenom osobom iz vaše okoline.

Gledanje krvi također znači da ćete se u skorijoj budućnosti suočiti s dubokim emocionalnim stresom.

Sanjati svoju krv

Sanjati svoju krv je san koji se nerijetko povezuje s vlastitom vitalnošću, sposobnostima i načinom na koji se odnosite prema vlastitim obavezama i zadacima koji su pred vas postavljeni.

U snu gledati krv da teče iz vlastitog tijela u općenitom zdravstvenom smislu tumači se kao znak dobrog zdravlja.

Ipak, sanjati krvarenje, odnosno gubitak vlastite krvi može upozoravati na to da, iako ste dobrog zdravlja možda ipak patite od fizičke ili emocionalne iscrpljenosti.

San o vlastitoj krvi također može predskazivati skore sukobe između vas i nekoga od vaših prijatelja.

Sanjati krv na sebi znači da ste emocionalno zaokupirani nekom osobom iz vaše bliže okoline, prema kojoj gajite duboke osjećaje.

Sanjati vlastitu krv nagovješćuje mogući financijski izdatak, odnosno davanje novca nekome.

Sanjati tuđu krv

Sanjati tuđu krv sugerira na vašu fizičku ili emotivnu ranjivost ili bol. On može značiti da u podsvijesti vapite za oslobađanjem od tereta koji vas pritišće, ali ipak ne poduzimate ništa da potražite pomoć.

krv sanjati

Ovaj san može značiti i da vam u bližoj budućnosti predstoji verbalni sukob koji će biti potaknut od strane osobe koju poznajete, ali nije isključeno da ćete ga i vi sami inicirati.
San u kojem je osoba koju sanjate oblita krvlju upućuje na to da prema toj osobi osjećate odbojnost ili samo želite da se ona tako osjeća.

Tuđa krv u snu ukazuje na određene prepreke.

Tuđa krv u snovima može biti i predznak smrti u obitelji ili bližoj okolini.

San o tuđoj krvi vrlo vjerojatno vam ukazuje da je nekome iz vaše blizine potrebna vaša pomoć.

Sanjati krv na dijelovima tijela

Krv iz nosa u snu

Sanjati curenje krvi iz nosa ukazuje na to da ste ili u potpunosti zapustili vlastito tijelo ili da ste pak na određeni način preoštri prema svom tijelu – to se može odnositi na česte i naporne vježbe, strogu ili iscrpljujuću dijetu, nedovoljne količine sna te eventualnu prijetnju bolesti.

Ako ste sanjali krv da curi iz nosa, očekuje vas sramota.

Sanjati krv na rukama

Snovi u kojima vidite krv na rukama upozoravaju vas da ste nekoga povrijedili ili ste me učinili nešto loše na to da ste nedavno.

Sanjati krv na rukama zapravo je odraz vaše krivnje koju osjećate jer ste duboko u sebi svjesni svoje pogreške.

Ako ste u snu pokušali oprati krv s ruku to znači da se zapravo niste spremni suočiti s krivnjom i da odbacujete svaku vrstu odgovornosti za bilo koji od svojih postupaka.

Krv na rukama vas upozorava da se ne miješate u tuđe poslove i odluke.

Krv iz zuba

Krv iz zuba ukazuje na gubitak energije, motivacije, snage i ili moći. Ovaj san također upozorava na negativnu sliku o sebi koju nužno treba poboljšati.

Krv iz noge

Sanjati da je noga je ranjen ili osakaćen, označava nedostatak ravnoteže, autonomije, odnosno samostalnost u svom životu. Vi svibanj biti u stanju ili ne želi ustati za sebe. Možda ste nedostaje hrabrosti i odbiti zauzeti stav.

Krv u ustima

Ovaj san se također može upozoravati da ne vodite dovoljno brige o vlastitom tijelu – ili ste ga u potpunosti zanemarili ili pak do krajnosti opterećujete vlastiti organizam.

Sanjati krv u ustima znači da su mogući i sukobi na verbalnoj razini s nekim osobama kojima već duže vrijeme nastojite ukazati na njihove pogreške.
Ako sanjate pljuvanje krvi vjerojatno ćete iz tih verbalnih sukoba izaći kao pobjednik i sa zadovoljstvom uživati u dokazanoj pravdi.

Krv na kosi

Tumačenje sna o kosi povezuje se s našim mislima – velika je vjerojatnost da su one negativne i da bi nam kao takve mogle uzrokovati patnju i probleme.

Krv u stolici

Krv u stolici ili krv iz anusa znači da će vas stići negativne posljedice nekih loših odluka ili nedozvoljenih radnji – može se raditi o lošem poslovnom pothvatu ili o nezakonitim radnjama iz kojih je proizašla materijalna korist.

Krv u očima

Snovi o krvavim očima ili o očima koje plaču krvave suze, upućuju na to da ste nedavno bili svjedok ili ste sami doživjeli nezakonite ili nemoralne aktivnosti.

Sanjati krv u mokraći

Sanjati krv u mokraći znači da gubite životnu snagu ili samokontrolu.

Vrlo je vjerojatno da ste se suočili s nekim negativnim događajima u životu zbog koji ste izgubili ravnotežu i sada ste na emotivnom dnu.

Ovaj san vam ukazuje da se nužno morate osvijestiti i na sve moguće načine pokušate vratiti izgubljeni smisao i kontrolu vlastitog života.

Krv iz glave

Sanjati krv na glavi ili krv koja curi iz glave simbolizira psihičku nestabilnost. Također, ovaj san nagovještava sukob s nekom autoritativnom osobom.

Sanjati krv na . . . . .

Krv na odjeći

Krv na odjeći u snu znači da ste u prošlosti poduzimali negativne radnje spram određene osobe koja je sada spremna vratiti vam istom mjerom – bilo da se radi o emotivnoj osveti ili materijalnoj naknadi.

Ako ste sanjali da pokušavate oprati krv s odjeće to znači da se pretvarate da se zapravo ništa nije dogodilo, ili pak u podsvijesti razmišljate o načinu na koji bi se iskupili za svoja nedjela.

Košulja umrljana krvlju znači da će se netko neiskreno ponijeti prema vama, da će vam lagati ili pokušati zatajiti određene informacije – a vi to nećete prepoznati.
Krv na vjenčanici govori o pokušaju narušavanja braka.

Krv na podu

Snovi o krvi na podu znak su za izgubljen slučaj – bilo da se radi o emotivnim nastojanjima, materijalnim dobrima ili poslovnim potezima. Ako je na podu velika lokva krvi, šteta je vjerojatno već učinjena i više nema povratka.

Sanjati krv na zidu

Krv na zidovima predstavlja upozorenje i obavezu da se suočite sa situacijom koju nikako nećete moći izbjeći.

Ako je krv na kupaonskim zidovima situacija s kojom ćete se morati suočiti je emotivne prirode.

Krv na licu

Potrebna vam je žurna promjena osobnosti.

Sanjati krv u . . . . .

Sanjati krv u vodi

San o krvi u vodi znači da

San o krvi koja teče poput rijeke, može biti loš predznak potencijalne katastrofe. Ako ste se kupali u toj krvi i sami ćete biti u središtu tih katastrofa.

Krv u trudnoći

San o krvi u trudnoći može značiti da ste u velikom strahu od mogućeg pobačaja.

Ako uz krv trudnica sanja i bol možda bi bilo pametno posjetiti liječnika i provjeriti je li s trudnoćom sve u redu.

Krv u WC-u ili ejakulacija krvi

Prema tumačenju S. Freuda, krv simbolizira spolnost, plodnost i spermu.

Vidjeti krv u WC-u ili ejakulirati krv je san koji najčešće označava gubitak seksualne želje odnosno seksualnog nagona.

Krv u snijegu

Sanjati san u kojem se pojavljuje krv u snijegu simbolizira osjećaj krivnje.

Mrlje i kapljice krvi

Krvave mrlje u snu mogu značiti skoro nasljedstvo. One pak mogu biti i upozorenje da postoje situacije u vašem životu koje morate nužno riješiti.

Prvenstveno krenite od samog sna, jer on će vam ukazati na to koje životno područje vam je ugroženo i na što se trebate usredotočiti.

Na primjer, ako je mrlja krvi na kuhinjskim zidovima ili stolu, razmotrite pitanja koja se tiču vaših prehrambenih navika.

Ako je mrlja na području kupaonice, tada se san odnosi na nedostatke osobne higijene, brige o vlastitom tijelu ili pak na emocionalne ili zdravstvene probleme.
Ako ste sanjali san o krvavim mrljama u spavaćoj sobi, vrlo je vjerojatno da se radi o teškoćama u braku ili ljubavnoj vezi.

Krvave kapljice od tuđe krvi proriču uspjeh.

Ostali snovi o krvi

Sanjati menstrualnu krv – nalazite se pred pozitivnim životnim promjenama.

Kašljati ili pljuvati krv – obiteljske brige, zdravstveni problemi i gubitak energije.

Krv na zemlji – veliki dobitak. Ako krv kaplje na zemlju – zadovoljstvo i blagostanje.

Krv iz žila – zdravstvene nedaće.

Krv iz rana – pretrpjet ćete nevolju.

Krvavi prsti – netko iz obitelji je u opasnosti.

Piti krv – pozitivne promjene, obilje, profit i bogatstvo. Iznenadan porast energije i vitalnosti.

Krv djeteta – predstavlja čist i neokaljan duh.

Hodati po krvi – ako netko vidi sebe vukući noge kroz lokve krvi u snu, to znači da će financirati svoje poslovanje s nezakonito stečeni novac, profit od ilegalnog poslovanja ili počiniti veliki grijeh onda biti uhvaćen.

Sanjati crvenu krv – radostan događaj.

Sanjati krv crne boje – negativne emocije, patnja i nesreća.

Sanjati krv životinje – krv životinje u snu predstavlja životnu silu onih oko nas. Obratite pažnju na to koju životinju ste sanjali i pokušajte izvući točnu interpretaciju.

Krvavi mjesec – vidjeti mjesec crven kao krv, predstoji vam novo razdoblje u životu. Krvavi mjesec u snu može značiti da nailazi vrijeme velikih promjena. Možda ćete izaći iz mraka i zahvaljujući okolnostima postati sasvim nova osoba.

Sanjati mjesec koji je krvav može značiti da ćete doći do točke kada ćete morati biti nemilosrdni kako bi ostvarili svoj cilj.