Tjedni Horoskop od 08.08. do 14.08.

U nastavku pročitajte što vam poručuje tjedni horoskop od 08.08. do 14.08. za sve znakove –  za Ovna, Blizance, Bika, Raka, Lava, Djevicu, Vagu, Škorpiju, Strijelca, Jarca, Vodenjaka i Ribe!

TJEDNI HOROSKOP ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE

tjedni horoskop

Tjedni horoskop od 08. kolovoza do 14. kolovoza će vam sugerirati na koji način i na kojem području možete ostvariti najbolje rezultate.
Ovaj tjedana zvijezde daju jasnu poruku: uživajte!
Nadovezujući se na dramatični puni Mjesec u četvrtak, ovaj tjedan je prepun energičnosti. Zabavljajte se, razgovarajte, pjevajte, plešite, družite se s prijateljima. Ipak, odgovornost ili suzdržanost mogli bi se sukobiti s potrebom za opuštanjem i zabavom. Pronađite ravnotežu između ove dvije energije i uživajte!

OVAN

Ovaj tjedan ćete dobiti potrebu izraziti sebe i ispoljiti svoje osjećaje. Udovoljite ovoj potrebi tako što ćete se maksimalno opustiti i zabaviti. Kreativno izražavanje, bilo u obliku plesa, slikanja, fotografiranja ili nečega vama dragog će se pokazati kao melem koji liječi sve rane.

BIK

Mukotrpno ste gradili društvenu reputaciju i ovaj tjedan je vrijeme da uberete plodove sa stabla koje ste njegovali i zalijevali dulje vrijeme. Ovaj tjedan do izražaja dolaze svi vaši napori i postignuća pa se bez trunke skromnosti ponosite svojim uspjesima. Dajte ljudima date do znanja zbog čega ste ovdje, što ste postigli i koje su vaše zasluge.

BLIZANCI

Iskoristite ovotjednu gomilu informacija na najbolji mogući način kroz bilo koji oblik kreativnosti. Ako imate potrebu da se oslobodite neke stare navike, ovo je idealan tjedan da to i učinite. Samo budite sigurni da u svaku radnju koju poduzmete bude uložen puni kapacitet vaše energije, jer u suprotno nećete uspjeti. Ovaj tjedan se usredotočite, posvetite se dugoročnom planu, ali ipak ostavite mjesta i za preokrete i improvizacije.

RAK

Pun Mjesec u četvrtak osvjetljava vašu zonu intimnosti, stoga ozbiljno shvatite sve informacije koje dobijete. Možda će biti potrebno pokazati spremnost na neku vrstu obveze ili se možda trebate suočiti s nedostatcima u vašem odnosu s partnerom. Kako god, razmislite o svom konačnom cilju kako ne biste destabilizirali svoju sigurnost. Na poslovnom planu promislite da li je omjer uloženog i dobivenog u ravnoteži.

LAV

Ovotjedni puni Mjesec je u vašem suprotnom znaku Vodenjaka, naglašavajući vašu zonu odnosa. Obratite pažnju na to koja se energija nakuplja tijekom tjedna, s vrhuncem oko četvrtka, zatim kako napetost nestaje. Možda vaš partner nastoji biti u fokusu, ili ste ipak možda vi taj koji želi određenu količinu prostora i neovisnosti. Ovo je najbolje vrijeme da razmislite što bi vama odgovaralo, poduzimajući pozitivne korake da to i ostvarite. U vašoj karijeri ovaj tjedan bi moglo doći do zaokreta. Savjet je da održavate punu koncentraciju uma kako bi ove promjene imale pozitivan ishod.

DJEVICA

S planetom komunikacije u vašem znaku, možda ćete biti još svjesniji tuđih grešaka, ali istovremeno previše razmišljati o svojim zadacima, za koje svi drugi unaprijed znaju da ćete ih ispuniti. Opustite se, usredotočite se na zadatak i koristite svoj uobičajeni način djelovanja, koji se je do sada pokazao kao nepogrešiv. Pun mjesec osvjetljava vaš poslovni segment oko četvrtka, zato se pozabavite stvarima početkom tjedna. Ako ste spremni preuzeti više odgovornosti ili obveza, onda je ovo vaše vrijeme; samo pazite na to koliko ste spremni energije uložiti, kako vam se ne bi dogodilo da „izgorite” pred hrpom obaveza.

VAGA

Pun Mjesec u četvrtak osvjetljava vašu zonu dokolice, zabave i romantike. Pitanje je možete li se nositi s tim? Želite li samo zabavu? Koju vrstu dugoročne obveze ili ozbiljne prednosti ste spremni preuzeti? Možda je upravo sada vrijeme za sazrijevanje vaših odluka. Možda je vrijeme za odustajanje ili pak za dokazivanje spremnosti na obavezu i odgovornost u vašem odnosu s partnerom. Razmislite, jer o vama ovisi kojim putem će stvari krenuti.

Nastavak na drugoj stranici: 1 2