Tjedni Horoskop

U nastavku pročitajte što vam poručuje tjedni horoskop za Ovna, Bika, Blizance, Raka, Lava, Djevicu, Vagu, Škorpiona, Strijelca, Jarca, Vodenjaka i Ribe.

TJEDNI HOROSKOP ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE

OVAN

Iako je vaš fokus na domu, obitelji i vašem privatnom životu, ipak, vaš vladar Mars će se pobrinuti da ovaj tjedan posvetite zabavi. Ohrabrit ćete se i biti odvažni i energični. Ovaj tjedan uživat ćete u odmoru, romantici i aktivnostima s djecom. Zbog utjecaja Venere poželjet ćete renovirati životni prostor ili kupiti neke lijepe stvari za vaš dom. Imajte na umu da su srijeda, petak i nedjelja loši dani za kupovinu. No, utorak je odličan dan za ostvarivanje ciljeva i donošenje odluka. Ovnovi, imajte na umu da nikad nije kasno da budete osoba kakva ste oduvijek željeli biti.

BIK

U ovom tjednu sve što je povezano s kućom i obitelji bit će prepuno užurbanosti, izazova, borbe i promjena. Srećom, bez obzira na probleme vašeg obiteljskog života, Venera će učiniti vaše komunikacije diplomatskima i šarmantnima. Ovaj tjedan uživat ćete u poslovnom okruženju i cijeniti ga više! Utorak je sjajan dan za donošenje odluka. Također, tjedni horoskop najavljuje ovo razdoblje kao savršeno za popravke unutar doma koje već dugo odgađate.

BLIZANCI

Pripremite se jer će retrogradni Merkur dovesti do problema u komunikaciji kao i u odnosu s ljudima iz okoline. U isto vrijeme, vatreni Mars će vas tjerati da argumentirano iznesete svoje mišljenje. Dobra vijest je da su vaše financijske prilike trenutno vrlo dobre, što bi vas moglo potaknuti na neplaniranu kupovinu. Ipak, imajte na umu da su srijeda, petak i nedjelja loši dani za kupovinu, dok je utorak izvrstan dan za ispitivanje vašeg odnosa prema novcu kao i za donošenje financijskih odluka.

RAK

Sunce u vašem znaku daje vam snagu i jača vaše zdravlje. Venera vas pak (sljedećih šest tjedana) čini šarmantnima i diplomatskima. Merkur postaje retrogradan u vašoj kući zarade, što bi moglo dovesti do problema na financijskom polju. Mars povećava vašu želju da zaradite novac, ali i da ga potrošite.

LAV

Priželjkujete odmor i uživanje u samoći, jer ste se umorili psihički i nemate više inspiracije za kreativne poslove i druženja. Ovaj tjedan, Mars i retrogradni Merkur su aktivni u vašem znaku čineći vas nemirnima i razdražljivima. Dobra vijest za ovaj tjedan je da ćete lako dovršiti sve ono što ste zanemarili ili što već dugo želite privesti kraju. Što god ste zapostavljali mjesecima (ili godinama) sada imate priliku dovršiti.

DJEVICA

Ovaj tjedan posao će vam biti na prvom mjestu jer ćete željeti opravdati povjerenje koje vam je ukazano. Utorak je izvrstan dan za ostvarenje planiranog i postizanje ciljeva. Ovaj tjedan pokušavat ćete pronaći rješenja za stare probleme ili odgovore na neke nerazjašnjene situacije iz prošlosti. Izbjegavajte važne odluke u srijedu, petak i nedjelju.

VAGA

Sunce vas čini privlačnima i neodoljivima što će još više doći do izražaja u ovom razdoblju kada se Venera pridruži Suncu. Također, Venera će u vaš život privući neke važne ljude i pojačati šanse za uspjeh. U sljedećih nekoliko tjedana mogli biste započeti novi ljubavni odnos. Retrogradni Merkur dovest će stare prijatelje iz prošlosti natrag u vaš život. Mnogi od vas bit će uključeni u sportske ili neke grupne aktivnosti. U svakom slučaju, ovaj tjedan je vrlo dobar za vas!

Nastavak na drugoj stranici: 1 2