Kojih 5 horoskopskih znakova je sklono ljubavnoj prijevari?

Koji horoskopski znakovi najčešće varaju?

Nažalost, varanje u vezi se događa češće nego što bi itko od nas poželio. Prema astrolozima, neki znakovi horoskopa su skloni varanju više od drugih, a mnogi od njih će i uložiti veliki napor da sakriju svoj grijeh.

Kojih 5 znakova će, prema tvrdnjama astrologa, najprije pokleknuti kada je u pitanju vjernost prema partneru?

1. Ovan (21. marta – 19.aprila)

Zbog utjecaja Marsa, planete akcije, agresije i seksualnosti, Ovan je znak koji ima predispozicije za varanje bez puno razmišljanja. Također, ovaj znak se vrlo brzo zasiti svega pa mu tako i osobe koje su mu nekada bile uzbudljive, vrlo brzo mogu izgledati dosadno, što će ih lako odvesti do druge osobe koja privlači njihovu pozornost.

Kada je riječ o skrivanju afere, oni će pokušati prikriti nedjelo, ali zbog nesmotrenosti i nestrpljivosti teško će u tome uspjeti. Ipak, oni neće izravno priznati da varaju, osim ako ih se ne stavi pred gotov čin. U tom slučaju, kada ih se suoči s istinom, oni će prijevaru iskreno priznati.

2. Blizanci (21. maja – 20. juna)

Prema astrološkim analizama, od svih horoskopskih znakova, Blizanci su najskloniji varanju u ljubavnim vezama. Iako im varanje nije čista namjera, ponekad to se jednostavno događa. Ovom znaku za sreću treba raznolikost i sloboda pa im veze na duge staze jednostavno ne odgovaraju. Blizanci su društveni ljudi koji se vrlo lako uklapaju u svaku situaciju, u razgovor, druženje i vezu, što doprinosi otvaranju vrata za potencijalnu prijevaru partnera. Skloni su ulaziti u više veza istovremeno, čime zadovoljavaju svoje emocionalne i mentalne potrebe za raznolikošću.

Kada prevare, Blizanci će pronaći način da to prikriju od svog partnera. Ako ih se ipak otkrije, vjerojatno će vam reći ono što želite čuti, ali nemojte se iznenaditi ako to ponovno učine. Naravno, sklonost Blizanaca ka prijevari ne znači da će svaka osoba rođena u ovom znaku varati.

3. Vaga (23. rujna – 22 listopada)

Unatoč tome što je Vaga na glasu kao društveno i brbljavo biće, ovo je znak koji teži za skladom i ravnotežom u odnosu s partnerom i to im je od neizmjerne važnosti. Dakle, ako Vaga vara to je isključivo iz razloga što želi ispuniti prazninu u vezi, odnosno dobiti ono što osjeća da ne dobiva od svog partnera.

Ako vara, Vaga osjeća neizmjernu krivnju, ali kako bi održala mir i željenu stabilnost ona će se potruditi da varanje sakrije od partnera. Kada se suoče sa svojim partnerom, najprije će pokušati poreči istinu, ali kad budu suočeni s dokazima, bit će iskreni. I na kraju zapamtite jednu činjenicu o Vagama kao partneru – sve dok ima vašu pažnju, Vaga će biti savršen i odan partner.

4. Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Zapravo, Škorpion je jedan od najvjernijih horoskopskih znakova, međutim, ako se dogodi da oni varaju, vjerojatno će prijevaru uspješno sakriti. Razlog je taj što je čuvanje tajni u Škorpionovoj prirodi. Ali, kada je dakle riječ o varanju u vezi, postoji vrlo dubok razlog zašto Škorpion to čini. Naravno, ne postoji dobar izgovor za varanje, međutim, tipično odani Škorpion će odlučiti varati zbog dubokih emocionalnih rana ili emocionalnog udaljavanja od partnera. Nadalje, Škorpioni obožavaju tajanstvenost pa će neki doći u napast da prevare naprosto iz razloga što ih privlači pojam “tajne ljubavi”, odnosno jer ih uzbuđuje pomisao da čine nešto što ostaje duboka tajna.

Škorpijom vlada Pluton, planet onoga što je tajanstveno i skriveno. Stoga, kada je riječ o skrivanju afere, Škorpioni su od svih znakova najuspješniji u tome. Oni će biti izuzetno tajnoviti i kontrolirani u varanju i poduzet će sve mjere kako bi prikrili svoje tragove.
Dobra vijest je da su osobe u ovom znaku u pravilu odane i ako jednom posrnu, vrlo vjerojatno to neće učiniti nikada više.

5. Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Pogledate li sam simbol ovog znaka, dvije ribe koje plivaju u suprotnim smjerovima, shvatit ćete zašto astrolozi ovaj znak tumače kao znak kojega magnetno privlači sve što je suprotno – pa tako i ono što je suprotno njihovoj vezi. Za ribe se kaže da svijet promatraju kroz ružičaste naočale i da je za njih trava uvijek zelenija u susjedovom dvorištu. Iako su najemotivniji horoskopski znak i po prirodi ne bi željeli povrijediti partnera ni na koji način pa niti varanjem, Ribe će prevariti kada osjete snažnu potrebu da pobjegnu iz veze koja više nije onakva kakvu oni emotivno priželjkuju. Ribe u pravilu uživaju ​​u svojoj vezi do neslućenih granica, ali kada im “voda dođe do grla” skloni su kroz aferu ostvariti svoje maštarije za emocionalnim skladom.

Kada je riječ o čuvanju tajni, Ribe su vrlo dobre u tome jer svoje životne poteze nikada nemaju potrebu dijeliti s drugima. Budući da pod svaku cijenu izbjegavaju sukobe i rasprave, varanje će pokušat sakriti najbolje što mogu. Baš kao u slučaju Vage – sve dok ste nježni i suosjećajni partner Riba će biti vjeran i odan partner.

Ako je vaš partner rođen u nekom od navedenih znakova, navedene činjenice ipak nisu razlog za brigu i paniku. Samo zato što su navedeni znakovi poznati po varanju, to ne znači da će baš vaš partner pogriješiti.

Zapamtite! Mnogi drugi čimbenici mogu biti okidač za to hoće li neka osoba varati.

×

Like us on Facebook