Sanjati trudnoću

Tumač snova – TRUDNOĆA – Što znači sanjati trudnoću?

Sanjarica trudnoća, Sanovnik trudnoća –  trudnoća je simbol razvoja, stvaranja, promjena i novog života.

Sanjati trudnoću – je san koji najčešće ima pozitivan predznak.

Snovi o trudnoći mogu biti simbol rađanja nečeg novog u vašem životu; možda se radi o novim zamislima, idejama, ciljevima ili odlukama.
Moguće je da je na pomolu i novi odnos ili pak posao.
Sanjanje trudnoće može najavljivati i priliku za rast, razvoj, odnosno općenito za napredak, a tu priliku svakako ne bi trebali propustiti.

Prema starom proročanskom značenju trudnoća u snu siromašnima najavljuje bogatstvo, bogatima tugu i bol, muškarcima koji su oženjeni najavljuje udovištvo, a slobodnim muškarcima nagovještava brak.

Sanjati trudnoću – Što znači san o trudnoći

Sanjati da si trudna – ako žena sanja da je trudna to je znak da treba hrabro nastaviti putem koji si je zacrtala i ne osvrtati se na eventualne prepreke i padove.
Trudna biti u snu također upućuje na skore ugodne događaje. Moguće je da se radi o novoj ljubavnoj vezi, jačanju postojećih ili rađanju novih prijateljstava ili pak o skorom materijalnom dobitku.
Sanjati sebe trudnu je san koji najavljuje ostvarenje želja.

Sanjati trudove – strah, nemir i loše raspoloženje.

Sanjati pozitivan test na trudnoću – slijede vam skore promjene na poslovnom ili emotivnom planu.

Sanjati trudnički trbuh – također znači velike i krupne promjene u životu.

Držati trudnički trbuh – sanjati da držite ili mazite trudnički trbuh je znak da imate previše obaveza i odgovornosti u životu. Ovaj san vam poručuje da je vrijeme da se opustite i odmorite.

Sanjati trudnicu – san o trudnici simbolizira vašu želju za boljim odnosom, bilo da se radi o osobi koja je u snu trudna ili pak o nekome iz vaše okoline.
Sanjati trudnu ženu također je znak promjena.

Vidjeti trudnicu u snu – doživjet ćete prolazne neprilike.
Ako je trudnica koju vidite osoba koju poznajete to znači ozdravljenje nekoga iz vašeg rodbinskog okruženja.
Ako je pak trudnica koju sanjate vama u javi nepoznata žena to je znak sreće i poboljšanja novčane situacije.

 

Ostala tumačenja vezana uz pojam; sanjati trudnoću

Sanjati trudnog muškarca – otvorit će vam se mnoge prilike i mogućnosti za uspjeh i napredovanje. Ovaj san vam poručuje da je upravo sada savršeno vrijeme da ugrabite prilike koje vam se nude jer nećete požaliti.
Ako muškarac sanja da je trudan to je znak da je nezadovoljan svojim trenutnom životnom situacijom i da će pokušati uvesti željene promjene u životu.
Također, sanja li muškarac da je trudan može se nadati povećanju zarade, a možda i bogatstvu.

Sanjati porod – porođaj u snu znači iznenadno rađanje nekih novih ideja i planova. Ovaj san također najavljuje promjenu stavova i odluka.

Sanjati rođenje blizanaca – ako žena sanja da je rodila blizance to najavljuje sukob ideja i zamisli.

Sanjati pobačaj – san o pobačaju najavljuje propale planove. Ciljevi koje ste si zacrtali su nedostižni pa vam ovaj san poručuje da odustanete, kako ne bi uzaludno gubili energiju.

Trudnica da je trudna – ako žena koja je na javi trudna sanja svoju trudnoću to je vrlo vjerojatno samo odraz emocija, brige, strepnje i strahova koje ona ima na javi, a koje se tiču trudnoće.

Carski rez – sanjati trudnoću koja završava carskim rezom je znak velike odgovornosti.