Dnevni Horoskop za 13.04.2019.

DNEVNI HOROSKOP ZA 16.04.2019.  ZA SVE HOROSKOPSKE ZNAKOVE

Ovdje možete pročitati dnevni horoskop za 16.04.2019. – današnji horoskop za sve znakove horoskopa.

Pročitajte što su zvijezde pripremile za vas za dan 16. travanj / april.

 

 

Odaberite svoj znak i saznajte što vas čeka:

OVAN (21. ožujka – 19. travnja)
Danas vjerujte svojim instinktima. Kristalno jasno vam je kako trebate djelovati i  što trebate činiti! Ovaj mjesec ste već suviše vremena proveli radeći ono što drugi misle da je ispravno. Dnevni horoskop vam poručuje da se danas vodite za onim što sami osjećate i radite ono što želite i trebate učiniti.

BIK (20. travnja – 20. svibnja)
Čini se da vam ono što ste mislili da želite, više nije tako privlačno, sada kada vam je tako lako dostupno. Pokušajte se odmaknuti i pogledati situaciju jasnije. Sa dodatkom nekih finih detalja cijeloj situaciji, to bi ipak mogao biti novi početak koji vam je itekako potreban.

BLIZANCI (21. svibnja – 20. lipnja)
Zašto dopuštate drugima da vas požuruju? Sigurno ste do sada trebali naučiti da ako se opirete nečemu, to je s valjanim razlogom. Imate dobru intuiciji – poslušajte ju. Ne žurite, razmislite dobro o načinu na koji ćete djelovati. Samo jasne i bistre misli odvest će vas do cilja.

RAK (21. lipnja – 22. srpnja)
Nedavne promjene u obitelji niste dobro shvatili i prihvatili. Pokušajte slušati kad drugi govore, jer mogu imati razloga za ono što su učinili, a taj razlog vrijedi poslušati. Prisilna promjena u vašoj karijeri može dovesti do novih, zanimljivih početaka.

LAV (23. srpnja – 22. kolovoza)
Osjećate da ste na rubu snaga? To je zato što se približavate razdoblju u svom životu u kojemu više nećete tolerirati da budete prisiljeni živjeti svoj život onako kako ne želite. Dnevni horoskop ukazuje na to da ćete se danas suočiti sa prošlošću i izgovoriti riječi koje će iznenaditi čak i vas same!

DJEVICA (23. kolovoz-22. Rujna)
Posao koji ste trebali završiti, možda će biti teško dovršiti ako ga ne učinite prioritetom i ne stavite na prvo mjesto – ispred svega ostalog. Iako su vaše misli trenutno na drugim stvarima, ovo je vrijeme kada morate poraditi na izvršavanju obaveza koje čekaju, za vaše bolje sutra.

VAGA (23. rujna – 22. listopada)
Netko za koga ste nekada mislili da je izgubljen slučaj okrenuo je svoj život i sada tu osobu gledate kroz sasvim druge naočale. Vaš interes se ponovo probudio. No, razmislite pažljivo prije nego što vaš odnos s tom osobom bude više nego što već jest. Razmišljajte dugoročno ne samo kratkoročno.

ŠKORPION (23. listopada – 21. studenog)
Pokušajte ne dopustiti da vas ljubomora potakne na nepravedne i nesuvisle zahtjeve prema bližnjima. Pokušajte se sjetiti da bi pravila koja donosite trebala biti ona za koja ste se svi spremni žrtvovati i prema kojima ste svi spremni živjeti. Osoba u znaku Ovna donijet će vam poslovnu sreću!

STRIJELAC (22. studenog – 21. prosinca)
Nesretan splet okolnosti doveo je do toga da se morate udaljiti od nekoga kome ste se željeli još više približiti. Pokušajte se sjetiti da ste onaj koji mora živjeti svoj život, pa prestani igrati pred publikom i počnite biti svoji!

JARAC (22. prosinca – 19. siječnja)
Imate odgovore koje trebate. Samo se morate dovoljno smiriti da bi ih čuli. U posljednje vrijeme živite sto na sat i nemate vremena za druge, ali i danas je ipak važno da drugi značajni ljudi zauzmu središnje mjesto.

VODENJAK (20. siječnja – 18. veljače)
Dnevni horoskop najavljuje financijske teškoće, pretjerano trošenje, prekoračenje limita ili neke druge novčane neprilike. Čini se da vam Jupiter jednom rukom daje, a drugom uzima. Usporite tempo i pokušajte sebi dati više vremena, da shavtite što vam je potrebno, a što ne.

RIBE (19. veljače – 20. ožujka)
Ono što je počelo kao fascinacija i zaluđenost nekim, pretvorilo se u iritaciju. Možda vam je potrebno da učinite korak natrag i da pokušate uživati ​​u prekrasnom životu koji ste dulje vrijeme gradili.

Pročitali ste dnevni horoskop za 16.04.2019. Budite i sutra s nama jer sutra vas čeka novi dnevni horoskop.

×

Like us on Facebook